Novinka: Přípravy a na čem pracujeme

Dnes je to 133 den od našeho založení.

Pomalu a jistě se připravujeme na nový rok pro některé členy to nebyl moc úspěšný rok ale doufáme ,že příští rok bude lepší. A proč to píšu teď?! Z důvodu toho že počítám nebudu mít moc času v prosinci jak pracovně tak i v osobním životě. Připravujeme další servery na rok 2020 konkrétně zatím minigames server a možná minecraft ale to později. Dále pak pár updatů na Jailbreak jen maličkosti třeba do rebel listu(/rebels) se výpišou všichni kdo za kolo rebelovali(mrtvý červeně a živý zeleně) dále pak další písničky na konci kola + nějaké ty vánoční stromky a tak dál. A jako poctu že vyšlo tolik nový hér bude od 15.11.2019 VIP Zdarma do 15.1.2020 dále pak 15.11. Připravuju stream na twitch kanálu twitch.tv/kubad.eu kde se budou hrát hry jako Star Wars Jedi: Fallen Order a později možná Terminátor: Resistance. Stream bude okolo 23:00 hodin tak nezapomeň na FOLLOW.

Co jsme si představovali:

Kubad: jinak celkově mě tento projekt mile překvapil ale bohužel i zklamal. Čekal jsem větší zájem v gaming sekci a docela mě to mrzí ale na druhou stranu jsem rád jak se tento projekt celkem rychle rozrostl narodil od jiných ,,herních portálu“ co jen stáhnou pluginy a vůbec tomu nerozumí jak nastavením serveru tak jeho programování.

Opička: Mně překvapilo akorát to, že se postavila celá komunita opět na nohy, když jí Hax totálně zahrnul. Ze zklamání asi nic. Já jsem celkově spokojený.

Aesi: Souhlasím s Opičkou, nečekal jsem že Kubad dá opět tento projekt do hromady ale povedlo se i když zde není tak plno ale stejně aby jeden člověk postavil opět celou komunitu to dá zabrat.


Stream Kubadeu

Budu osobně rád když dorazíte. Ať vás provází síla.