Novinka: Jailbreak v9.5 SimonMenu, tanečky a menší info

Příští týden se budete moct dočkat verze Jailbreak serveru 9.5 kde už je v testování nové SimonMenu které vám zrychlí trochu ovládání daných funkcích také bude funkční příkaz /pozval (Novinka: získat VIP Zdarma jste se zbláznili ne ?! a další informace) z kterého budete moct dát vašemu parťákovi odměnu také přibude možnost VIP hráčům získat k určitým módum Přestřelka štít.

Nedávno jsme přidali na server tanečky a emoty jako ve fortnitu některé byly přidány jen VIP hráčům ale i normální hráči mají toho dost. Viz video

Update s tanečky

Odebereme pár skinů a dáme některé do VIP a přidáme některé nové i staré vaše nápady nám můžete psát na náš discord nebo zde do komentářů.

Přibude možnost zakoupení VIP za coiny nejspíš za 75000-100000 coinu na měsíc ještě nejsme rozhodnutí v budoucnu chceme přidat možnost zakoupit Coiny či VIP za steam skiny a nebo zakoupit samostatně coiny vše bude fungovat přes náš Gamimg Web přes jednoduché steam přihlášení(pokud se přihlásíte jednou denně dostanete 500 coinu zdarma tato funkce bude přístupná od 15.10.19.)

A nakonec taková menší informace kterou skoro nikdo nepostřehne ale i tak ji rád zmíním a to že se připravuje nové logo tak snad vše výjde jak má a bude to BOMBA.

Jestli si to dočetl až jsem tak ti gratuluji a zasloužíš si dortík a malou informaci ale pokud si to sem scrollnul tak padej hned na začátek! Celá novinka byla psána na mobilu v práci.