Novinka: JailBreak UPDATE 11.0

V tomto připravovaném UPDATU 11.0 Bude asi nejvýraznější změnou ,že se otevřou Celkem 2 nové Herní Módy a také se upravilo pár textů v našem Módu. Další úpravy dostal starý mód jako Zombie mód nyní po tomto módu nebude možné si nadále vzít Poslední Přaní. Módy u kterých je nadále možnost si vzít Poslední Přání sou: Hromadný Volný Den, Schovka, Noční Schovka a Lovecká Sezóna. Dále pak u módů Zombie, Lovecká Sezóna a Mrazík byla odstraněna funkce na oslepení a dále pak bylo upraveno zmražování u některých módů tak se dají používat animace bez toho aby se hráč bugnul a mohl chodit. Tento update výjde na konci tohoto měsíce.

Slepičí Hon:

Vězni(teroristé) se promění na slepice s 150hp a musejí utíkat před lovcema(CTčka/Dozorcema). Lovci mají Brokovnici a loví slepičky pokud je neuloví do 6 minut tak umřou. Dále pak pokud slepička umře přehraje zvuk a zbydou i pírka po slípce.

Sparta:

V tomto módu byl pokus udělat spartu jako na cs 1.6 akorát bohužel tady Štít nefunguje tak jako na zmiňované hře ale tak se to vymyslelo tak ,že Vězni mají Štít a jenom Štít, větší rychlost, více HP a Štít má nastavený větší odolnost vůči útokům. Dozorci naopak mají jen Brokovnici nebo AK-47 vyber je zcela náhodný a musejí spolupracovat aby přežili.